Wat doe ik ?

Doors en Windows 4 You heeft ruime ervaring in:

- Hoe werkt het?
Wij regelen de deur en/of het raam en wij hangen het voor u af. Als u al in het bezit bent van een deur en/of raam is alleen de montage uiteraard ook mogelijk.
Wij kunnen het beslag en de scharnieren voor uw deur en raam leveren en monteren; dit is geen probleem voor Doors en Windows 4 You.

- Deuren die klemmen/piepen:
Ook hiervoor kunt u Doors en Windows 4 You benaderen; wij zorgen ervoor dat uw deuren/ramen welke klemmen en/of piepen weer normaal open en dicht kunnen.

- Meerpuntsluiting in uw deur frezen
Doors en Windows 4 You kan voor u in uw bestaande deur of nieuwe deur een meerpuntsluiting infrezen op een professionele manier zodat u met de sleutel of kruk de deur op meerdere punten dicht trekt en op slot kunt draaien.

- Secustrips plaatsen:
Doors en Windows 4 You kan voor u een secustrip op uw deur/kozijn plaatsen zodat dieven minder makkelijk uw huis binnen kunnen dringen.

- Problemen met hefschuifpuien:
Hebt u er last van dat uw schuifpui zwaar schuift? Doors en Windows 4 You heeft de kennis in huis om het probleem op te lossen en eventueel het beslag (de loopwielen, de looprails, het slot, enz.) van uw schuifpui te vervangen.

- Houtrot verwijderen:
Doors en Windows 4 You herstelt vakkundig houtrotplekken in uw kozijnen en kan uw kozijn verduurzamen door openstaande verbindingen uit te frezen en op te vullen met hoogwaardige Repair Care producten. Doors en Windows 4 You heeft hiervoor een opleiding gevolgd en met succes afgerond waardoor hij zich Repair Care Specialist mag noemen. Houtrot reparaties worden alleen tussen maart en september uitgevoerd.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.