Wat doe ik ?

Doors en Windows 4 You heeft ruime ervaring in:

- Hoe werkt het?
Wij regelen de deur en/of het raam en wij hangen het voor u af. Als u al in het bezit bent van een deur en/of raam is alleen de montage uiteraard ook mogelijk.  
Wij kunnen het beslag en de scharnieren voor uw deur en raam leveren en monteren; dit is geen probleem voor Doors en Windows 4 You.

- Deuren die klemmen/piepen:
Ook hiervoor kunt u Doors en Windows 4 You benaderen; wij zorgen ervoor dat uw deuren/ramen welke klemmen en/of piepen weer normaal open en dicht kunnen.

- Meerpuntsluiting in uw deur frezen
Doors en Windows 4 You kan voor u in uw bestaande deur of nieuwe deur een meerpuntsluiting infrezen op een professionele manier zodat u met de sleutel of kruk de deur op meerdere punten dicht trekt en op slot kunt draaien.

- Secustrips plaatsen:
Doors en Windows 4 You kan voor u een secustrip op uw deur/kozijn plaatsen zodat dieven minder makkelijk uw huis binnen kunnen dringen.

- Problemen met hefschuifpuien:
Hebt u er last van dat uw schuifpui zwaar schuift? Doors en Windows 4 You heeft de kennis in huis om het probleem op te lossen en eventueel het beslag (de loopwielen, de looprails, het slot, enz.) van uw schuifpui te vervangen.

- Houtrot verwijderen:
Doors en Windows 4 You herstelt vakkundig houtrotplekken in uw kozijnen en kan uw kozijn verduurzamen door openstaande verbindingen uit te frezen en op te vullen met hoogwaardige Repair Care producten. Doors en Windows 4 You heeft hiervoor een opleiding gevolgd en met succes afgerond waardoor hij zich Repair Care Specialist mag noemen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.